EN
KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

online clients widget icon online clients widget icon

Дигитален портал

piece price piece price

Стойност на дял

calculator widget icon calculator widget icon

Калкулатор за прогнозна пенсия

ОББ Пенсионно осигуряване въвежда двуфакторна автентикация за достъп до Дигиталния портал

08 февруари 2024

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че достъпът до Дигиталния портал на ОББ Пенсионно осигуряване през корпоративния сайт на дружеството ще се извършва чрез задължителна двуфакторна автентикация. Последната има за цел да повиши сигурността на достъпа и защитата на вашите данни.

При първото ви влизане в Дигиталния портал на ОББ Пенсионно осигуряване ще откриете информация за стъпките за активиране на двуфакторната автентикация. Можете да се запознаете с тази информация и на ТОЗИ ЛИНК.

Искаме да ви припомним, че можете да достъпвате пенсионната си партида, както и всички други налични онлайн услуги, и през ОББ Мобайл, мобилното приложение на Банка ОББ. Можете да се възползвате от тази възможност дори да не ползвате продукти на Банка ОББ - достатъчно е да изтеглите ОББ Мобайл и да преминете през изцяло дигиталния процес на активиране на приложението.
За достъп до електронните услуги на ОББ Пенсионно осигуряване през ОББ Мобайл не е необходимо да преминавате през стъпките за двуфакторна автентикация, описани в информацията на горния линк.

При въпроси можете да се обърнете към Центъра за контакт с клиенти на ОББ Пенсионно осигуряване на безплатен телефон 0800 11 464 или чрез имейл clients@ubb-pensions.bg.

Поздрави,
Екипът на ОББ Пенсионно осигуряване

Обратно към всички новини