EN
KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

online clients widget icon online clients widget icon

Дигитален портал

piece price piece price

Стойност на дял

calculator widget icon calculator widget icon

Калкулатор за прогнозна пенсия

ОББ Пенсионно осигуряване с награда за най-динамично развитие през 2023 г.

03 октомври 2024

ОББ Пенсионно осигуряване получи наградата за най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество през 2023 г.

Наградата бе връчена от г-н Васил Велев, председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България, по време на 16-тото издание на церемонията „Застраховател на годината“, състояло се на 1 октомври 2024 г. Традиционно на тази церемония, освен застрахователи, награди получават и пенсионноосигурителни компании.

Във връзка с получаването на отличието г-н Николай Стойков, Главен изпълнителен директор на ОББ Пенсионно осигуряване, отбеляза, че наградата за най-динамично развиваща се пенсионна компания е признание за усилията на ПОК ОББ, набрали скорост през 2023 г., и продължаващи през 2024 г., които отразяват силата на банково-застрахователния модел на КВС и резултатите от многоканалния модел на дистрибуция. Те са резултат и от ускорената през последните 2 години дигитална трансформация на бизнеса на ПОК ОББ. Това е ключова промяна, изразяваща се в съкращаване на срокове, разходи и усилия в интерес на клиентите и партньорите – както при привличането на нови, така и при обслужването на съществуващите. Закономерен резултат на подобрените вътрешни процеси са изключителните резултати на дружеството от последните тримесечия по отношение на привлечени клиенти и средства. И не на последно място, съществен фактор през последните 2 години за ускореното нарастване на активите под управление бяха и инвестиционните резултати, свързани с управление на средствата на осигурените лица, както като абсолютен размер, така и на релативна база.

ОББ Пенсионно осигуряване поздравява всички свои служители и партньори за усилията и професионализма, които доведоха да тази оценка и признание от организационния комитет, който включва ВУЗФ, АБЗ, БАДДПО, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и БАЗБ.

Екипът на ОББ Пенсионно осигуряване

Обратно към всички новини