EN
KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

online clients widget icon online clients widget icon

Дигитален портал

piece price piece price

Стойност на дял

calculator widget icon calculator widget icon

Калкулатор за прогнозна пенсия

Достъп до онлайн платформата на ОББ Пенсионно осигуряване чрез ОББ Мобайл

27 март 2023

Уважаеми клиенти,

Бихме желали да ви информираме, че, считано от 21.03.2023 г., клиентите на ОББ Пенсионно осигуряване, които имат регистрация в онлайн платформата ОББ Онлайн Пенсионно осигуряване, могат да достъпват пенсионните си партиди, както и всички други налични онлайн услуги, вече и чрез ОББ Мобайл - мобилното приложение на Банка ОББ.

Потребителите на платформата ОББ Онлайн Пенсионно осигуряване могат да се възползват от тази възможност дори да не ползват продукти на ОББ. Достатъчно е да изтеглят ОББ Мобайл и да преминат през изцяло дигиталния процес на активиране на това приложение.

Ако все пак клиентите пожелаят да се възползват от продукти на банката, могат да се запознаят с актуалните предложения за клиенти на ОББ Пенсионно осигуряване и да се възползват от тях изцяло дигитално през ОББ Мобайл.

Допълнителна информация за предимствата на ОББ Мобайл и процеса на инсталиране на приложението можете да намерите в сайта на Банка ОББ тук.

С екраните и процеса на достъп до онлайн платформата ОББ Онлайн Пенсионно осигуряване можете да се запознаете тук.

Въпроси във връзка с Вашия профил в ОББ Онлайн Пенсионно осигуряване, можете да отправяте към Центъра за контакт с клиенти на ОББ Пенсионно осигуряване на безплатен тел. 0800 11 464 или чрез имейл clients@ubb-pensions.bg.

Поздрави,
Екипът на ОББ Пенсионно осигуряване

Обратно към всички новини