EN
KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

online clients widget icon online clients widget icon

Дигитален портал

piece price piece price

Стойност на дял

calculator widget icon calculator widget icon

Калкулатор за прогнозна пенсия

Удостоверения за платени вноски за доброволно пенсионно осигуряване и/ или застраховки „Живот“ за 2020 г.

21 януари 2021

Уважаеми клиенти,

Искаме да ви информираме, че започна изпращане на удостоверенията за направени вноски за доброволно пенсионно осигуряване/ внесени премии по застраховки „Живот“ за 2020 г.

Напомняме ви, че годишната данъчна основа се намалява с направените през годината лични вноски за допълнително доброволно осигуряване в общ размер до 10 на сто от годишната данъчна основа, както и с внесените през годината лични вноски за доброволно здравно осигуряване и премии/вноски по договори за застраховки "Живот" в общ размер до 10 на сто от годишната данъчна основа.

Удостоверенията се изпращат по имейл. В случай че не сте ни предоставили имейл, можете да направите това в най-удобния за вас офис на NN.

Тъй като вече не се изисква представяне на копия на документи, удостоверяващи направените вноски по договори за допълнителни доброволно пенсионно осигуряване, съответно платените премии по застраховки „Живот“, през настоящата година NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане няма да изпращат удостоверения  на хартия.

При необходимост от допълнителна информация, можете да се свържете с Центъра за контакт с клиенти на NN на тел. 0800 11 464.

Екипът на NN

Обратно към всички новини