KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Contact us

online clients widget icon online clients widget icon

Digital Portal

piece price piece price

Unit Value

calculator widget icon calculator widget icon

Pension Calculator

Промени в правилниците за организацията и дейността на УПФ ОББ, ППФ ОББ и ДПФ ОББ

19 август 2022

Промени в Правилника за организацията и дейността на „Универсален пенсионен фонд ОББ“  и  Правилника за организацията и дейността на „Професионален пенсионен фонд ОББ“

На основание на чл. 144, ал. 5 от Кодекса за социално осигуряване, „Пенсионноосигурителна компания ОББ” ЕАД уведомява осигурените лица, че с решения на Комисията за финансов надзор Решение № 688-УПФ от 18.08.2022 г. и Решение № 687-ППФ от 18.08.2022 г. са одобрени промени съответно в Правилника за организацията и дейността на „Универсален пенсионен фонд ОББ“ и Правилника за организацията и дейността на „Професионален пенсионен фонд ОББ“. Измененията и допълненията са свързани с: промяна в седалището и адреса на управление на пенсионната компания; прецизиране на текстовете, регламентиращи актуализацията на пенсиите и разсрочените плащания от фондовете за извършване на плащания; както и прецизиране на отделни разпоредби в изпълнение на указания на Комисията за финансов надзор. 
Всяко лице, което желае да се запознае с промените в правилника, може го направи в офис на дружеството, или на настоящата електронна страница.

 


Промени в Правилника за организацията и дейността на „Доброволен пенсионен фонд ОББ“

На основание на чл. 229, ал. 5 от Кодекса за социално осигуряване, „Пенсионноосигурителна компания ОББ” ЕАД уведомява осигурените лица, че   с Решение № 686-ДПФ от 18.08.2022 г. са одобрени промени в Правилника за организацията и дейността на „Доброволен пенсионен фонд ОББ“.   Измененията и допълненията са свързани с: промяна в седалището и адреса на управление на пенсионната компания; както и с допълване на текстовете с цел привеждането им в съответствие с нормативни изисквания и указания на Комисията за финансов надзор. 
Всяко лице, което желае да се запознае с промените в правилника, може го направи в офис на дружеството, или на настоящата електронна страница.

Back to all news