KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Contact us

online clients widget icon online clients widget icon

Digital Portal

piece price piece price

Unit Value

calculator widget icon calculator widget icon

Pension Calculator

План за продължаване на работата на NN България в условията на разпространение на COVID-19

17 март 2020

Уважаеми клиенти,

С оглед продължаващото разпространение на COVID-19 NN България прилага план за продължаване на работата в условията на извънредна ситуация.

Основна грижа на компанията е опазването на живота и здравето на нейните клиенти, служители и партньори.

Офисите на NN България ще бъдат отворени и на разположение за клиенти, но нашата препоръка е, освен ако не е наложително или крайно необходимо, клиентите ни да използват електронните форми за контакт с компанията вместо посещения на място в офиса. 

Информация и съдействие във връзка с ваши договори или услуги на компанията можете да получите на  безплатния ни телефон 080011464, на client.service@nnbulgaria.com, както и чрез използване на NN Online.

Считано от 16 март 2020 г. се въвеждат следните временни промени в начина на функциониране на офисите на NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане в България:

  • в офисите ще се допуска едновременното влизане само на един клиент;
  • спазването на дистанция от минимум два метра между клиенти и служители става задължително.
Във връзка с множеството въпроси, които получихме, искаме да ви уверим, че ще продължим да покриваме рисковите покрития по животозастрахователните полици, свързани с живота и здравето, дори ако те са предизвикани от глобална пандемия, включително болничен престой и загуба на живот в резултат от Коронавирус.
По време на кризата ние в NN България оставаме фокусирани върху това да помагаме на нашите клиенти да планират финансовото си бъдеще. На разположение сме за съдействие и информация чрез посочените по-горе форми за контакт.
Благодарим ви за разбирането!

Бъдете здрави!
Back to all news