KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Contact us

online clients widget icon online clients widget icon

Digital Portal

piece price piece price

Unit Value

calculator widget icon calculator widget icon

Pension Calculator

Нов начин на активиране на NN Онлайн Пенсионно осигуряване

17 юни 2020

От 17.06.2020 г. се променя начина на активиране на приложението NN Онлайн Пенсионно осигуряване. Промяната има за цел да подобри обслужването на клиенти и да избегне възможностите за грешки при активацията, съпътстващи досегашния процес.

Приложението NN Онлайн Пенсионно осигуряване предоставя информация за натрупаната сума и движенията по партидата; за реализираната доходност от инвестиране на средствата; както и за стойността на един дял към момента на справката. Сред другите функционалности на платформата е възможността за актуализация на личните данни и за изчисляване на дължимите от потребителя данъци и такси.

За текущите ползватели на приложението промените се отнасят до възможността от Центъра за контакт с клиенти на NN да се получава информация за забравено потребителско име, както и линк за промяна на паролата. С въвеждането на новия начин на активиране на приложението съществуващите към момента потребителски имена и пароли на клиенти няма да е необходимо да бъдат променяни.

Новите ползватели на приложението ще получават имейл с линк за избор на потребителско име и парола.

Както и досега, за активиране на NN Онлайн е необходимо да бъде попълнена Декларация за промяна в личните данни (налична в секция Формуляри в сайта). Декларацията може да бъде подадена в офис на компанията, чрез представител на NN България, както и по електронен път на имейл client.service@nnbulgaria.com с квалифициран електронен подпис.

Допълнителна информация за регистрация, активиране и ползване на приложението NN Онлайн Пенсионно осигуряване можете да получите от Центъра за контакт с клиенти на NN на телефон 0800 11 464.
Back to all news