KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Contact us

online clients widget icon online clients widget icon

Digital Portal

piece price piece price

Unit Value

calculator widget icon calculator widget icon

Pension Calculator

NN стартира електронен избор на задължителен пенсионен фонд

12 май 2020

NN България направи следваща стъпка към дигитализация на бизнес процесите и подобряване на преживяването на клиентите, които се доверяват на компанията за планиране на финансовото им бъдеще.

В допълнение на съществуващия до момента процес на избор на допълнителен задължителен пенсионен фонд на NN (промяна на участие и нов избор на NN УПФ и NN ППФ), дружеството въвежда електронен процес, при който чрез квалифициран електронен подпис и съдействие от осигурителен посредник на NN клиентите ще могат да подпишат необходимите документи - бързо, лесно и сигурно!

Електронният процес на избор на NN УПФ/ NN ППФ има голяма добавена стойност за клиентите на компанията. Сред предимствата на дигиталния процес са бързината му (изисква няколко клика на телефона и отнема няколко минути); лесното му протичане (контактът с осигурителния посредник може да се осъществи на предпочитано от клиента място – в офиса, банката или дори в домашни условия; не се изисква нотариална заверка на подписа); и високата му сигурност (платформата на NN е интегрирана с тази на утвърден доставчик на електронни удостоверителни услуги; документите се генерират и съхраняват в сигурна среда; прилага се двустепенна автентикация на участниците в процеса).

Допълнителна информация за електронния процес на избор на NN УПФ/ NN ППФ е на разположение тук, в офисите на NN България в страната или чрез Центъра за контакт с клиенти на NN на безплатен телефон 088 11 464 или имейл client.service@nnbulgaria.com.
Back to all news