KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Contact us

online clients widget icon online clients widget icon

Digital Portal

piece price piece price

Unit Value

calculator widget icon calculator widget icon

Pension Calculator

Клиентите на ОББ Пенсионно осигуряване могат да се възползват от промоционални условия при закупуване на имуществена застраховка „Комфорт за дома“ в ДЗИ

27 февруари 2023

От 24.02 до 20.03.2023 г., клиентите на ОББ Пенсионно осигуряване могат да се възползват от промоционални условия при закупуване на имуществена застраховка „Комфорт за дома“ в ДЗИ – 35% отстъпка от цената за полици, сключени ОНЛАЙН.

 

Към всеки от трите ОНЛАЙН пакета – “Сребро“, „Злато“ и „Платина“, можете да добавите и допълнително покритие за защита при земетресение при избрани от вас параметри на покритието.

Отстъпката е валидна за всички застраховки, сключени дигитално: - Онлайн на https://go.dzi.bg/

- През приложението за мобилно банкиране на ОББ – ОББ Мобайл

 

Промоционалните условия за защита на Вашето движимо и недвижимо имущество ще бъдат валидни и когато подновявате полицата си. Изберете безсрочен вариант на застраховка и тя ще се подновява автоматично на цена с 35% отстъпка. За удобство на клиентите онлайн процесът по сключване на застраховка „Комфорт за дома“ е улеснен с бързо определяне на застрахователната сума и изчисляване на премията. Повече за Имуществена застраховка „Комфорт за дома“ можете да научите тук.

Не пропускайте да застраховате онлайн дома и имуществото си на по-изгодна цена до 20.03.2023 г!

Back to all news